Thanksgiving Turkey Jokes
1.  What is the difference between a chicken and a turkey?
Answer: Chickens celebrate Thanksgiving!

2.  What is a turkey's favorite dessert?
Answer: Peach Gobbler

3.  Why should you never set the turkey next to the desert?
Answer: He will gobble, gobble it up!

4.  Why did the turkey cross the road twice?
Answer: To prove he wasn't chicken.

5.  Why do turkeys always go, "gobble, gobble"?
Answer:  They never learned good table manners.

6.  Who is not hungry at Thanksgiving?
Answer: the turkey because he's already stuffed.

7.  What sound does a turkey's phone make?
Answer:  Wing, Wing!

8.  What's a turkey's favorite song?
Answer: "I'm dreaming of a White Christmas."

9.  Why did the turkey cross the road?
Answer: To get to the other side.

10.  Why don't you let a turkey get next to your Thanksgiving corn?
Answer:  He will gobble, gobble, gobble it up.

11.  In what country is Thanksgiving ironically not celebrated?
Answer:  Turkey

12.  If you call a large turkey a gobbler, what do you call a small one?
Answer: Goblet

13.  What was the turkey suspected of at the trial?
Answer: Fowl Play

14.  What's the best way to stuff a turkey?
Answer: Serve him lots of pizza and ice cream!

15.  What did the turkey say to the turkey hunter?
Answer:  Quack! Quack!  Quack!

16.  Which side of the turkey has the most feathers?
Answer:  The outside!

17.  Why did the turkey sit on the tomahawk?
Answer: To hatchet

18.  What key has legs and can't open doors?
Answer: Turkey

19.  Why did the turkey cross the road?
Answer: It was the chicken's day off.

20.  What are the feathers on a turkey's wings called?
Answer:  Turkey feathers.

21.  What is the best dance to do on Thanksgiving?
Answer:  The turkey trot.

22.  Can a turkey jump higher than the Empire State Building?
Answer: Yes!  A building can't jump at all.

23.  What do you get when you cross a turkey with an octopus?
Answer:  Enough drumsticks for Thanksgiving.

24.  How can you make a turkey float?
Answer: You need 2 scoops of ice cream, some root beer, and a turkey.

25.  Why did the turkey join the band?
Answer: He had the drumsticks.

26.  what would you get if you crossed a turkey with an octopus?
Answer:  Eight feather dusters!

27.  If a man wants to eat a turkey on Thanksgiving Day, what does a turkey want?
Answer:  It simply wants to run away!

28.  How did the turkey escape the Indian?
Answer:  it had an arrow escape.

29.  What sound does a space turkey make?
Answer: Hubble, Hubble, Hubble